Sunday, December 5, 2010

YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY

Baru tadi buat entri pasal "Betul ke ??" aku dapat AWARD .. Haa ni entri AWARD tu .. hehe .. Saje aku asingkan .. Senang sikit .. Tak la aku entri aku berselirat sangat .. hehe .. Ni AWARD aku yang pertama .. Dari Nurul Harnani Kasmari @ nama glamornya Nanie .. Memang dia minat warna pink kot .. AWARD warna pink .. Blog dia pon banyak warna pink .. hehe .. Pink pon pink la .. Asal dapat .. kihkih .. Sebut nama Nanie ni .. Teringat aku kat member aku .. Aku suka panggil dia dengan nama Nanie Kecuek .. Tah la nape .. haha .. Excited benor aku pasal dapat AWARD ni .. Macam diriku di hargai .. haha XD .. Apa pon terimas ye Nanie bagi AWARD ni ..

NI AWARDNYA .. DILARANG MENGCOPI YE .. AWARD HAK CIPTA TERPILIHARA .. haha XD .. Saje je ..


Tak tau pulak aku ada syarat-syarat dapat AWARD ni .. haha .. Layann je la .. Syarat-syaratnya adalah sepeti berikut : 
1) Menjadi follower blog Nanie yang cute tuh !  ~  Done ..
2) Tampal AWARD ni !  *Jangan lupa drop comment kat entri Nanie pasal AWARD ni @ Shoutbox !  ~  Done ..
3) Wajib gunakan tajuk entri ( YOU ARE SWEET BLOGGER LIKE CANDY ) !  ~  Done ..
4) Tag 5 kawan-kawan blogger kamu !  ~  Done ..

Orang yang bertuah kali ini untuk aku TAG :
1) Deno

Pasal tag tuh .. Maap yang tak ada nama .. Pilih tag tuh pon random je .. Soryy .. Dah siap sumenya .. Penat .. Tak suka sangat buat TAG ni .. Kerana aku sukar untuk melihat link link orang .. Tak ada widget la .. Susah la pulak .. Baru belajar buat blog katakan .. Tak reti sangat .. ( Tu la ko .. Nak pasang widget exchange tak nak .. ) .. Dah la .. Nanti aku pasang .. Jom tukar tukar link .. hehe ..

7 comments:

S.U.R.I.A. said...

u mmg swwwweeeettttt...nyum2

Sallehudin Said said...

sweetkan S.U.R.I.A.
thank ye !

black forest said...

dah amek award yang sangat yummy ni.
thanks ye adik junior :)

Queen F said...

waa sweetnye awak dapat award! ekekeke :P

Sallehudin Said said...

sweet LIKE candy kan ..
haha XD

sebelas said...

sedapnya lolipop tu :D

Sallehudin Said said...

nyum nyum ..