Tuesday, December 14, 2010

Jom bergonjeng !!

Assalamualaikum semua ..
Jom kita bergonjeng .. hehe ..
Aku tak berapa paham sebenarnya maksud bergonjeng ni ..
Tapi aku berminat ingin menggunakannya ..

Sebenarnya aku bergonjeng bersama kakak dan abang aku ..
Pergi bersenam kononnya .. haha :D
Nak tahu pergi mana ?
Best woo ..

Mula-mulanya aku tak tahu pun dia orang plan nak pergi ni ..
Aku tahu dari facebook kakak aku ..
Mula tak percaya nak pergi ni ..
Sebabnnya bila kakak aku keluar malam biasanya ajak aku ..
Tapi kali ni senyap je ..
Aku buat-buat bodoh jelah ..

Lepas sembahyang Maghrib kakak aku sapa aku ..
'Jom main bowling dik' ..
Haha .. Bergonjeng bersama bola bowling ..
Rasa macam malas ..
Tapi atas paksaan ..
Aku ikut jugaklah ..

Gerak dalam pukul 8 malam ..
Terus menuju ke destinasi ..
Masuk je terus hampa ..
Ada tournament dari syarikat cina mana tah ..
Cepat-cepat kakak aku tanya ..
Kita orang terpaksa menunggu ..
Dalam 10 minit dapatlah satu tempat ni ..
Hujung betul .. huhu ..

Frame 1 aku menang ..
Masuk frame 2 hampeh betul ..
Kakak aku mencelah ketereran aku ..
Strike, spare, strike, spare ..
Dia menang ..
Aku yang ketika itu penat ..
Malas untuk berlawan kehebatan .. hehe 
Dalam pukul 10.30 kita orang balik ..
Mahu makan dulu ..
Bertambah gemuk la makan malam .. Adess
Sebelum bla dari Pacific Bowl tu ..
Sempat aku berSNAP SNAP .. huhu

 Ada promosi time kita orang datang .. Syokk ! .. Ingat nak main 3 percuma 1 tu .. Tapi budget low la .. hehe

Ni la adik-beradik aku .. Hampeh je semua .. Aku still yang terbaik ! .. haha

Ni paling macho dalam 4 adik-beradik .. Hensem ada .. Comel pun ada .. 
Semua ada la .. :D



p/s : Siapa-siapa nak lawan bowling dengan aku .. Jom .. Call aku ye .. Ni no .. 014 tekan-tekan tak dapat .. haha .. ( Dah start la dia ni merepek .. ish ish .. )

9 comments:

Zara Affendi said...

kalo kat sarawak.. gonjeng tu nama ikan. ngeh3.. ^_^ ikan gonjeng.

Puteri Iqa Izyan said...

bergonjeng? huhuu..

eyh eyh.comel3 .. huhu :P

cik miera said...

wooo...jom main bowling..hak3..miera suka giler..jom la.kiter set tempat.hak3

apice@dunia baru said...

huhu.. pic ko xleh blah laa... haha

Sallehudin Said said...

zara : haha .. ikan pun ikan la .. jom ikan .. macam pelik pulak .. haha ..
iqa : comelkan mamat tu .. hehe
cik miera : Jom .. Set la .. Lokasi ??
to apice : hehe .. hensemkan ..

.::: Princess MOMOY :::. said...

ok dear
noted !
Good luck dear!
JOM Vote Momoy juga yer No. 382 - pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 sekarang yer!!

Sallehudin Said said...

InsyaAllah MOMOY ..

cik zaza said...

ouh, dah lama tak main bowling..huhu

Sallehudin Said said...

Main je la ..
hehe