Sunday, December 26, 2010

Award dari chix Ayunni Yeo

Assalamualaikum semua .. Hari ni hari ahad .. Cepat masa berlalukan .. Pejam celik pejam celik, tub tub dah hari ahad .. Tadi aku singgah ke blog rakan kolej aku .. Nak blogwalking .. Dah lama aku tak terjah blog rakan-rakan kolej .. Blog yang aku aku terjah dahulu adalah The Only Exception milik chix Ayunni Yeo .. Baca entri dia .. Dia ada bagi award kat aku .. Tapi bukan award dia .. hehe .. Tah dia curi kat mana tah ( Saje je kenakan dia :D ) .. Aku tengok ramai banyak blog dah ada award tu .. Tapi aku baru dapat .. hehe .. Aku nak selidik award tu asalnya siapa punya .. Tapi tak jumpa .. Siapa-siapa tahu bagitau kat aku ok .. Saje nak tahulah ..
 
Berbalik kepada chix Ayu ni .. Aku memang agak rapat dengan dia time kat kolej .. hehe .. Aku panggil dia Ayu .. Mula-mula aku dan member serumah tak kenal .. Semua jual murah mahal untuk berkawan .. haha .. Tak tahulah macamana boleh rapat .. Mungkin sebab kenal kat facebook kot .. hehe .. Aku pada mulanya pun malas nak kenal ni .. Tapi tetiba je boleh rapat .. Rapat sebagai member bukan macam-macam .. hehe .. Tak ada masa aku nak bercouple-couple ni ( Sebenarnya nak jugak .. hehe ) ..
 
Ini dia award tu .. Award Beautiful Blog .. Terima kasih ye chix Ayu .. 
Laa ada soal jawab rupanya .. erm .. Oklah aku jawab ..


a)  Bagi 1 nickname pada pemberi award ..
kuat makan

b ) ucapan untuk pemberi award ..
selamat menjamu selera ( hehe )

c ) listkan 6 artis yang korang minat ..
Tah minatlah artis-artis ni ..
Kalau tengok ceritanya layanlah ..

d ) Berikan award pada 10 blogger yang blog dia cantek larh pada korang ..
Award ni aku nak bagi kat  rakan-rakan followers aku .. Ambil ye ! ( kata 10 kan .. Lantaklah .. Aku tetap nak bagi kat rakan-rakan followers aku jugak )

2 comments:

y-A-n-A said...

award tu cun lah!! :DD

Sallehudin Said said...

yana nak ambillah ..
huhu ^^