Sunday, December 26, 2010

Mari Sertai BlogList Izamir Ridzwan

Assalamualaikum semua ..
Malam ini aku nak buat entri khas untuk join segmen BlogList Izamir Ridzwan ..
Saja-saja nak join ..
Harap dapat masuk ..
hehe ..
MySpace

Kepada blogger-blogger ..
Jom join ..
Mudah jelah ..
Nak join klik link bawah ni ..

Nak join ni mestilah ada syarat-syaratnya ..
Simple je ..
Tak susah pun ..
Ingatkan aku dah follow blog kau bro .. Rupa-rupanya belum ..
Baru je follow .. Sorry ..
MySpace
Dah ..
  •  Nyatakan korang ni si jejaka @ si jelita ..
Mestilah si jejaka .. Si jejaka +  si kacak .. hehe
MySpace
  • Pandangan korang tentang blog Izamir Ridzwan ..
Pandangan ye ? .. erm .. Jap ye .. Fikir-fikir .. erm .. Haa dah dapat !! ..

1. Blog kau memang best giley bro ..
2. Blog yang kemas .. Kadang-kadang aku naik jelous ..
Nak je ambil kau punya blog .. hehe
3. Header dan banner memang cool .. Nak buat .. Tapi ..
4. Warna template blog kau memang tak sakitkan mata .. Segar je tengok ..
5. Entri semua power-power .. Memang bergunalah ..

Tu je aku dapat fikirkan ..
MySpace
  • Suka baca entry mengenai apa dalam blog Izamir Ridzwan (Personal, Umum, Berita, Filem, dll) .. Sila nyatakan ..
Semualah .. hehe
    • Tag 3 sahabat blogger .. Patikan blog yang korang tag tu tahu ..
    ( Yang lain mintak maaf ye .. )
      • Tinggalkan URL entry korang tu di entry IR ..
      Dah ..

      Tarikh tutup segmen ni malam ni pukul 11.59 PM ..
      BlogList mula dipaparkan pada 27/12/2010 ..

        9 comments:

        **kopoklekor** said...

        wah wah wah..tikiu cik adik cumel..
        nnty akak juin ek..wakakakk

        Izamir Ridzwan said...

        thanks join.. =)

        princess hanna said...

        gudluck yar~ =)

        Sallehudin Said said...

        dah habislah kak KOPOK LEKOR ..
        IR : okes ..
        princess hanna : tengkiu ye !

        Shag said...

        Shag nak amsuk jugaklah!! Hehe.

        Good Luck, bro! :D

        Entri Baru :
        Bloglist Saya Budak Baru Belajar

        Shag said...

        Tak sempat nak join. Sobs~

        Entri Baru :
        Bloglist Saya Budak Baru Belajar

        Sallehudin Said said...

        shag yang lambat ..
        hehe ..
        tak apa ..
        banyak lagi segmen yang boleh shag join ..

        Cik Yana said...

        Ramainye buat contest camni :)
        btw, gud luck!!!

        Sallehudin Said said...

        Cik Yana ..
        Yang ini bukan contestlah ..
        Ni segmen ..
        hehe :D