Saturday, December 4, 2010

Sedih ..

Aku dah lama tidak mengUPDATE belog aku ni .. Hari hari aku beze .. Cuti la katakan .. Tolong mak je kat rumah .. Nak on9 pon malas .. Just blogwalking je .. Sory ye .. InsyaAllah aku akan UPDATE lagi .. hehe .. Banyak nak luahankan ni .. Tapi tak berkesempatan pulak .. ish ish ish .. OK! .. Berbalik tajuk cerita kite .. Hari ni nak HAPPY .. Tapi mood jadi sedih pulak .. Nak tau ke ? .. erm .. urm .. Ini kerana aku tak menang GA dari pemilik belog yang bernama qieranna .. Rasa sedih .. sob sob T_T .. Ingatkan menang .. Hadiahnya TOPUP .. Sape la nak bagi aku TOPUP free .. Tu yang aku dok join GA ni .. Ingat bertuah .. Tapi sebaliknya .. Tapi tak pe la .. Banyak GA lagi yang aku join .. Mana tahu salah satu kene .. Mintak mintak bernasib baik la .. hehe .. Sory ye qieranna .. Merungut pulak aku nih .. Setiap pertandingan ada kalah dan menang .. Dah adat .. So jangan bersedih .. HAHA XD .. Kepada para pemenang GA qieranna tu TAHNIAH ! .. (korang tak nak share TOPUP tu ke .. hehe)


p/s : Hope qieranna buat lagi GA .. Hadiah iPhone tau .. hehe ( mintak tak habis habis .. )

4 comments:

deqdeq said...

rajinnya dia....tolong mak kt umah...bagus2..

Sallehudin Said said...

hehe ..
dah mak suruh ..
takkan nak tolak ..
nanti jadi anak derhaka ..
^^

deqdeq said...

bagus dik...

Sallehudin Said said...

hehe ~