Wednesday, December 8, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan

Assalamualaikum semua .. Salam 1Malaysia .. Tidak dilupakan juga Salam Maal Hijrah 1432 .. Sempenanya tahun baru ni .. Aku memang nak berubah, InsyaAllah .. Buang yang keruh, Ambil yang jernih .. Aku juga berniat untuk memperbaiki cara aku berblogging .. Senang kata memang semua nak ubah la .. Mintak-mintak dapat la apa yang dihajati tu, InsyaAllah .. 

Entri kali ni aku nak cerita betapa excitednya aku join ni .. Aku baru join Blog Baru (2010) Pilihan .. Dari BPM@Blog Pilihan Malaysia .. Memang terasa amat suka suki la .. Dapat juga aku join .. hehe .. Blog Baru (2010) Pilihan ni diwujudkan sebagai satu platform kepada blog baru ini supaya dikenali oleh ramai orang .. Kira BPM ni nak tolong promote la .. So kita meriahkan lagi la .. Jom join !


Syarat-syaratnya :
Letak link beliau ..
Nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda .. (sertakan link sekali ye)
 
Senang jekan .. Jadi apa tunggu lagi ! .. 
 
Tarikh entri aku yang pertama pada 4 November 2010, Hari Khamis .. Entri yang pertama tu aku buat berkenaan "Delete?" .. Sebenarnya aku dah lama buat blog ni .. Sebelum blog Luahan Diriku ni tercipta memang aku dah ada blog .. Memang dulu tak berapa minat .. Mula-mula start berblog, member aku ajar .. Aku just buat ala kadar .. Tiba-tiba blog lama aku tu jadi serabut tak tentu pasal .. Aku pun tak tau nak buat apa .. Last-last delete je ..  Lepas aku delete tu .. Aku terasa nak buat blog baru .. Start ni la terciptanya blog Luahan Diriku dan terciptanya entri berkenaan "Delete?" ni .. Start dari bawah semula .. Lama kelamaan blog aku ni dikunjungi juga .. Aku begitu happy .. Bertambah semangat aku untuk berblogging ni .. Alhamdulillah .. Kini aku bersyukur sangat kerana ramai yang hendak berkawan dengan aku .. Follower aku sekarang sudah mencecah 120 .. Kepada rakan-rakan blogger aku sekalian .. Kalau aku ada silap ke tolong la tunjuk aku ye .. 
Aku budak baru belajar ..

17 comments:

TkLyna said...

Assalamualaikum...saya pon blogger baru jugak...minta tunjuk ajar ye....

Sallehudin Said said...

Waalaikumussalam ..
ok je !

Pendekar Berkuda said...

tahniah..semoga berjaya...hehe...

Jom Tengok KEPUTUSAN BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010

salwaismail said...

salam maalhijrah (:

Sallehudin Said said...

Salam Maal Hijrah 1432 ..

anamizu said...

salam ^^
baru nak bertatih jugak ^^

encHIx laNDax said...

good luck~aku xley join kot?first entri je dah 1 taun lebey...anyway,please la buang captcha code kat komen kau ni ye~

Sallehudin Said said...

Oo ..
thank bagi tau ..
aku ingat CAPTCHA aku dah tak ade ..
hehe :D

Siti Aisyah said...

hye,
congratz sbb tersenarai kat bloger baru pilihan..
no 341 lagi..
saye atas hang, no 340..
nice meeting ya n good luck =)

Sallehudin Said said...

thank info Aisyah ..
nice to meet you ..

blogmassnasyamsul said...

Salam...congratulations k sbb tersenarai dalam Senarai Blog Baru (2010) Pilihan - 9.. Good luck !
This is my blog : http://blogmassnasyamsul.blogspot.com/
kalau sempat..sila berkunjung..TQVM

Sallehudin Said said...

tengkiu ..
saya akan datang ke belog awak ..
rajin-rajin datang belog saya ye !

sudirman said...

wah..best2..jgn lupa tgk blog saya..ada tawaran hadiah wang ringgit kepada pengunjung...http://sudirman1809.blogspot.com/

Sallehudin Said said...

syok !
datang blog enchix sudirman dapat duit ke ?
hehe

ezloveycraft said...

gud luck okeh
;)

Sallehudin Said said...

oke !

.vna erman. said...

blog walking
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com