Saturday, December 4, 2010

TOPUP PERCUMA DAN OLE-OLE DARI SARAWAK PERCUMA??

Hai readers .. Aku nak join contest lagi .. huhu .. Tak habis-habis .. Memang la .. Sape tak nak hadiah-hadiah FREE ni .. Jadi join je la .. Jom join ramai-ramai .. Kali ini contest dari si (SERN) ni .. Aku dok blogwalking .. Tetibe jumpa contest dia ni .. Nak join klik bawah ini ok ..




Setiap contest/GA mesti ada syarat-syaratnya .. So syarat-syarat contest si (SERN) ni ada kat bawah .. Jom lihat :


1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan?
2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..
3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE    Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..
4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.
5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.
6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh!


* Di copy bulat bulat .. Dia suruh .. Buat je la .. haha XD

Aku nak tag si mangsa ni :

*Yang lain mintak maap .. Malas aku nak TAG ramai ramai .. HAHA XD

p/s : Berharap bertuah kali ini ..

6 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Good Luck, bro! :D

Sallehudin Said said...

Tengkiu ♥ Roshazzy Shag ♥ !

-fizA- said...

dapat topup t share lah yer..
hehehe..

Sallehudin Said said...

haha ..
mesti la tak ..

.::: Princess MOMOY :::. said...

Good luck. hehe...
MY RECENT POST: WEEKEND PROJECT-Sin Chan dan Prangkap Nyamuk

Sallehudin Said said...

Tengkiu Princess MOMOY !