Saturday, December 11, 2010

Tak sabau-sabau ni !!

Hai anda sekalian .. Tak kira readers atau bloggers .. Ni entri aku yang kedua pada hari ni .. Sebenarnya aku kebuntuan idea untuk mengarang entri di blog kesayangan aku ni .. Tah la .. Aku dah tak macam dulu rasanya .. Time baru buat blog .. Pehh bukan main .. Ayat ni la .. Ha nak buat entri ni la .. Ha nak buat lagi la .. Memang banyak .. Tapi sekarang .. Susah weii .. Tah mengarut aku cerita .. Tapi aku tetap teguh untuk berblog ni .. Semangat aku tak putus lagi .. Memang takkan putus la .. InsyaAllah .. So korang kat luar sana tak kira bloggers ke atau setakat readers .. Support la aku ok !! ..
Aku akan buat yang terbaik .. 

Sebenarnya aku melalut kat atas tu tak ada kena mengena pun dengan entri yang aku nak buat ni .. Just untuk memberi semangat kat aku je .. hehe :D .. Mesti korang tertanya-tanya kenapa aku tak sabau-sabau .. Straight to the point .. Aku memang minat giley tengok wayang ni .. Sampaikan aku terbukak Enchix Youtube dan tersearch satu tajuk cerita gempak .. Cerita itu berkisahkan tentang peperangan antara robot .. Robot boleh bertukar wajah .. Boleh bertukar suara .. Ini bukan cerita hantu .. haha :D .. Ternyanyi pulak lagu kumpulan Senario .. Mesti korang taukan apa tajuk cerita ni .. Tak tau memang tak minat wayang la .. haha .. Tajuknya TRANSFORMERS  la ..
Tu pun susah ke .. hehe .. Cerita ni gempak sehh ..

Ni yang first .. Best ..

Transformer 2 : Revenge Of The Fallen .. Lagi best ..

Transformers 3 : Dark Of The Moon bakal keluar .. Tu yang aku tak sabau-sabau .. Cepat la cerita ni keluar .. Nak tengok time hari first keluar nanti .. ye ye ! Bertambah best la ..

Ni trailernya .. Jom tengok :



p/s : Pendapat korang best tak cerita ni ?

6 comments:

MIMIE AIZA said...

sedang menanti untuk tontonana.. haha

Sallehudin Said said...

jom tengok sama-sama !

Adha said...

citer Gundam bile plak nk kuar ni...adoi...:D

Sallehudin Said said...

ada ke adha ?

Zara Affendi said...

gilew wayang tapi tak gilew sgt ngan transformer. hehe ^_^

Sallehudin Said said...

haha ..