Monday, December 13, 2010

Jom undi Blog Baru (2010) Pilihan

Assalamualaikum readers dan bloggers ..
Kamu semua dah tunaikan kewajipan belum ?
Dah vote blog yang korang suka ..
Kalau dah Alhamdulillah la ..
Kalau belum jom kita undi sama-sama ..
Aku pun belum menanda undi ni .. hehe :D
Tak berkesempatan lagi ..
Baru je rasa nak bukak laptop dan godek blog ..
Jom mari kita mengundi !


Kalau korang tak nak pilih blog aku pun tak ape ..
( Bukan putus semangat ye .. )
Aku masuk Blog Baru (2010) Pilihan itu pun bukan untuk 
mendapatkan kemenangan semata-mata ..
Sebenarnya untuk mencari rakan-rakan baru dan memperbaiki cara 
aku ber'bahasa' tak kira kat blog atau di mana-mana sahaja ..
Dengan itu 'bahasa' aku UP sikit la .. huhu
Mana tau aku boleh jadi Pejuang Sastera Negara satu hari nanti .. haha ..
Boleh mengalahkan A. Samad said ..
Mungkin ! ..

Ok la aku nak chaw dulu .. 
Ada hal ni .. hehe ( Tak habis-habis hal dia .. )
InsyaAllah aku akan BW kat blog korang semua ..
Kalau rasa nak undi aku ..
Senang je ..
Blog aku tersenarai di senarai yang ke 9 ..
Nombor 341 ..
Ingat nombor 341 tau .. hehe



p/s : Selamat Mengundi Semua .. Kepada bloggers yang join Blog Baru (2010) Pilihan .. Gud Luck aku ucapkan !!

15 comments:

micky eyqa said...

gud luck!

jgn lupe vote sy di blog pilhan 1, number 22 di http://bpm-undi.blogspot.com/

Sallehudin Said said...

InsyaAllah micky !

lynn angel said...

gdluck.. all the best.. :)

Sallehudin Said said...

Gud Luck jugak !

MIMIE AIZA said...

semoga menang :)

puteri cahaya. said...

G.Luck!!.. :)

azzey said...

Sallehuddin: semoga berjaya ye...:)

p/s: slm kenal dari saya....AZZEY....

Sallehudin Said said...

Tengkiu ye semua kerana memberi semangat ..
InsyaAllah menang la ..
hehe ..
Azzey salam kenal jugak ..

::..Dia daYa..:: said...

Salam perkenalan

semoga berjaya

Shaheila Malek said...

Gud luck :)

Sallehudin Said said...

tengkiu ye !

.::: Princess MOMOY :::. said...

Good luck dear!
Gambatte !
Jom Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 sekarang yer!!

.::: Princess MOMOY :::. said...

Good luck dear!
support u !
Jom Vote Momoy juga yer No. 382 --- pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 sekarang yer!!

♥myida♥ said...

undi sudah..gud luck yeah!

Sallehudin Said said...

thank support saya MOMOY ..
♥myida♥ tengkiu banyak2 tau ..
hehe