Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru 2011

    Assalamualaikum semua .. Korang buat apa tu ? .. Dah tahu berita tentang pemergian Faizal Yusof belum ? .. Kesiankan .. Baru ingat nak mintak TV3 buat cerita Adamaya 2 .. Heish .. Faizal Yusof dah tak ada pulak .. Jom doakan sama-sama agar rohnya dicucuri rahmat .. Dan diletakkan dengan orang-orang yang beriman .. AMIN .. Al-Fatihah

    Ok buang rasa sedih korang tu ye .. Tak baik sedih-sedih ni .. hehe .. Berbalik kepada tajuk .. Sebenarnya aku buat entri ni untuk memberikan AWARD yang aku cipta sendiri .. Simple je AWARD ni .. Tak cantik pun ( Tak cantik tak ape .. Asalkan kat hati ni ikhlas ) .. Aku nak berikan kepada semua followers aku yang setia dan sanggup menjadi followers aku .. Erm .. Yang bukan followers aku pun boleh ambiklah .. hehe .. Baru masuk 2 bulan aku berblog .. Alhamdulillah dah ramai kawan-kawan aku .. 

    Sempena Tahun Baru ni aku nak mintak maaf kat semua orang .. Tak kira blogger-blogger, facebooker-facebooker, pembaca-pembaca atau setakat yang godeh-godeh tengok sahaja blog aku ni .. Mintak maaf banyak-banyak kalau ada aku sakitkan hati korang .. Aku lebih gemar menggunakan perkataan untuk diri aku dengan 'AKU' .. So korang jangan ambik hati .. Harap maafkan .. hehe .. Aku berblog ini untuk mencari rakan bukan musuh .. 
    So kita enjoy berblog !!

    Belum habis lagi .. Sebelum aku tutup tirai entri ini .. Mesti ada syarat-syarat maut untuk AWARD ni ..

    1) Letak AWARD di entri .. Wajib .. Nak letak kat sidebar pun lagi bagus .. huhu

    2) Letakkan tajuk entri dengan "AWARD TAHUN BARU" .. Nak promote blog aku lagi cantik ! .. hehe

    3) Apakah azam korang Tahun Baru ini ? .. Letak banyak-banyak pun tak ape ..

    4) Tag 3 rakan atau lebih .. Lebih lagi baik ..

    Haa senang jekan .. Ambiklah AWARD ni dan bagi ke rakan-rakan anda ok .. Sampai sini sahaja .. Daa

    16 comments:

    arekiss said...

    wahh congrate bob! berjaya gak hasilkan award sndri.. nway gudluck k :)

    Sallehudin Said said...

    Tengkiu cik Arekiss ..
    Award yang simple je ..

    luvYOU said...

    wahhhhhhh :)
    lame x singgah cni :) huhu
    Thank u bg award..
    award jeh? bunge takde ke? heheheh :)

    happy new year ye awak ^_~*

    Sallehudin Said said...

    bunga tak beli la ..
    haha :D ..
    Selamat Tahun Baru ye luvYOU !
    Semoga happy selalu .. hehe

    Matika said...

    mamat amik award tu aw...huhuhuhu

    Cikgu Fikri said...

    wah..
    dpt award...
    thx.. :)

    arina said...

    eh saye sudah follow blog awak :) nnti follow balek okies. nice blog ;p
    hepy berblogging ya :)

    Sallehudin Said said...

    Mamat : Ambiklah .. Free je tak bayar pun .. hehe
    CF : Sama-sama ..
    Arina : Ok .. Tengkiu ya !

    Matika said...

    malam ni..mamat amik aw..huhu

    Matika said...

    dah siap..

    Miss Yaty said...

    yaty ambil award ni dari mamat ye...autopublish esok. :)

    Sallehudin Said said...

    Mamat : Terima Kasih ye !
    MY : Okes !

    luvYOU said...

    Sallehudin ^_^

    dah amikkkkkk ^_^

    http://endlessofstory.blogspot.com/2011/01/award-dari-sallehudin.html

    macehhhhhh ^_^

    Miss Yaty said...

    miss yaty share link award ni kat sini ye. :)

    http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/adik-mamat-bagi-hadiah-besar-dan.html

    Shag said...

    Fuyoh! Dah 2 bulan? Tahniah, bro! keep it up :D

    http://shagcomot.blogspot.com/

    Sallehudin Said said...

    luvYOU : Baru tengok ..
    TQ ye ..
    MY : Ok .. TQ juge ..
    Shag : Tengkiu support aku !