Wednesday, January 5, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway

Assalamualaikum semua ..
Ini merupakan entri kedua aku untuk hari ini ..
Entri kali ini aku nak buat untuk sertai GA dari Izamir Ridzwan ..
Atau dikenali dengan panggilan mesra IR ..
Aku kenal IR dalam dunia bloglah ..
Dia memang hebat ..
Blog dia baru berusia 2 bulan 3 minggu 6 hari ..
Tapi sudah mempunyai followers yang banyak ..
Memang hebat !!
Tahniah bro ..
Jom join GA IR ni ..
Klik link di bawah ini ..




Ok berbalik kepada GA ni .. Syarat-syaratnya adalah :

1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan .. Wajib kata IR .. Tipu dosa .. Masuk neraka ..

Dah lama aku jadi follower dia ..

2) Buat entri bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entri IR ..

Sudah ..

3) Mesti letak poster GA dalam entri dan sidebar ( linkkan ke entri ni juga ) korang ..

Baru nak letak .. hehe
Smartlah poster ni ..

4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan .. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entri terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entri .. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka .. Nanti susah pulak meraka nak cari kan ..

Mangsa TAG aku kali ini :
Rakan-rakan yang lain aku tak dapat TAG .. Maaf sangat-sangat .. T_T

5) Akhir sekali tinggalkan URL entri yang korang buat tu kat entri IR ..

Sudah ..



Syarat-syaratnya senang jekan .. Simple .. Jadi apa lagi korang .. Jom join ..


p/s : IR boleh tak bagi aku hadiah special .. Aku nak lain dari lainlah .. Bagilah laptop sejibik siap pendrive .. Baru masyuk beb !! .. hehe ( Gurau jelah )

14 comments:

Izamir Ridzwan said...

tak nak broadband sekali ker?

Shag said...

Din. Thanks tag Shag! :D Shag simpan dalam bookmark lu. Nt Shag buat ye. Dah buat kang Shag roger Din. Thanks, bro! :D

**kopoklekor** said...

bg pendrive???
orait2..join2..

Phat Lee said...

eemm...sodap jugak kalau dapat replace pendrive lame gua ni kepada yang baru.hoho..

Sallehudin Said said...

Haa IR .. Idea bernas tu .. Aku nak broadband maxislah .. broadband lain tak nak .. tempat aku yang ada 3G maxis je .. betul ke nak bagi ? hahaha

Sallehudin Said said...

Shag : Ok Shag !
Cik KL : ye ! bagus-bagus ..
Phat Lee : Haa pe lagi .. Joinlah .. Kompom pendrive baru .. Kalau menanglah .. hehe

Aqiem_Studio said...

huhuu.,insyallah la ak bwt nnt.,
thankz yup tag aku.,uhuh

azzey said...

Saya pon join GA ni..:)

Sallehudin Said said...

Ok Qim ..
Azzey : Wahh ..
Ada saingan ni ..
ishh ..
hehe

Shag said...

Shag dah join!!

Good Luck, Din! Eh eh, Good Luck utk diri sendiri jugep :P

MEH SINI MEH TENGOK KIKI

Miss Yaty said...

contest menarik...gudluck salehuddin...

yaty de tag awak..jom join kontes gempak wan hazel :)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2011/01/kontes-gempak-wan-hazel.html

Sallehudin Said said...

Shag : Ok .. Gud Luck ye Shag !
Miss Yaty : Ok .. InsyaAllah den amek ye .. hehe

luvYOU said...

salleh ~ uuuu....dilla x kene tag pon....sedeh :(
hehhehe

bydaway..hows collge? okeh? :) sory lma tak singgah..huhu

Sallehudin Said said...

hehe ..
sorry ye dilla ..
ok je kat kolej tu ..
baru daftar ..
belum start belajar pon ..