Wednesday, January 5, 2011

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru


Assalamualaikum semua .. Sihat tak korang ? .. Dah lama aku tak berblogwalking .. hehe .. Aku pergi bercutilah .. Jalan-jalan rumah member .. Cuti sem pun dah nak habis .. Rugi tak pergi jalan-jalan .. Nanti kalau dah naik belajar .. Pehh dah tak ada masa pulak nak ke mana-mana .. hehe ..

Hari ini aku nak buat entri untuk sertai segmen dari ahsfantasy24.com .. Tuan tanah blog ini sebenarnya ingin menjejaki blogger-blogger newbie .. Khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300 .. hehe .. Aku boleh join lagilah .. ahsfantasy24.com telah membina page untuk diisikan oleh blogger-blogger newbie yang bertujuan bagi menaikkan trafik light dan meningkatkan follower blogger-blogger newbie ni .. Best segmen ni .. Jom join !! .. Klik link di bawah ini ..




Nak join mesti ada syarat-syaratnya :

1) Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang ..
  
Aku boleh joinlah .. Followers aku baru 298 .. Tapi aku berblog ini bukan untuk mencari followers yang ramai .. Aku ingin mencari rakan-rakan baru dan memperbaiki bahasa aku .. Jangan korang salah anggap kat aku ye ..
MySpace

2) Buat satu entri yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entri ahsfantasy24.com ..

Dah ..
MySpace

3) Tinggalkan link entri yang telah siap anda di ruangan komen entri ahsfantasy24.com ..


Dah ..


4) Tidak wajib untuk menjadi follower ahsfantasy24.com .. Tapi kalau korang mempunyai hati yang besar .. epp silap .. Kalau korang berbesar hati jadilah follower dia .. hehe


Aku dah jadi follower dia .. Blog dia best .. Tu yang aku follow tu .. hehe
MySpace


5) Tag 3 orang rakan ..

Kali ni aku nak TAG siapa ye ? ..
Sorry yang lain .. Tak dapat aku nak TAG ..
MySpace

6) Meminati dunia blogger dan tidak sombong ..


Aku memang minatlah .. Kenapa harus jadi sombong .. Tak baik sombong-sombong ni .. Jauhkan la ye .. hehe


Semua syarat telah aku selesaikan dengan jayanya .. haha ( Ayat tak boleh bla ) .. Selamat pagi .. Aku nak mencekik sarapan dulu ye .. Daa

2 comments:

Shag said...

Cayalah! Hidup kalau sombong tak ada yang nak ;)

Tahu tak, KFCm dan Elia kahwin?

Sallehudin Said said...

betul betul betul ! :D