Wednesday, April 13, 2011

GRENADE BY FCUPRODUCTION

Assalamualaikum ..
Selamat pagi uoll ..

Dah sarap belum .. Mestilah dahkan .. Hari ni merupakan hari yang penuh dengan kerehatan kerana tak ada kelas .. Alhamdulillah .. Lecturer semua menghilang sebentar meninggalkan kolej .. Apa lagi .. Bukan main syok .. Cutilah katakan ( Cuti-cuti  jugak Sallehudin .. Kau tu dah nak exam ) .. Adess .. Baru ingat .. Bilalah tarikh keramat untuk final exam tu .. Takutlah .. Tak jalan apa-apa lagi ni .. Final projek pulak tah apa ceritanya .. Kesian Miss Rai .. Kena appendix .. Katanya dah operation .. Hope Miss Rai cepat sembuh ok .. Jom kita doakan sama-sama ..

Tadi aku jalan-jalan di wall fb aku .. Aku ni suka tengok video .. Tah video apa tah .. Aku klik jelah .. Rupanya dari Aiz .. Dia blogger jugak .. Takkanlah korang semua tak kenal dengan blogger otai kita ni .. Aku layanlah video dari dia tu .. Memang gempak .. Memang best .. I like it !! .. hehe :) ..

Sebelum korang bla layanlah dulu video ni .. Rugi woo tak tengok .. Aiz penat-penat buat untuk tontonan ramai .. kihkih



Grenade by FCUPRODUCTION







p/s : Selamat bercuti kepada yang sedang bercuti tu  :))

2 comments:

encHIx laNDax said...

dia ada blog lagi ke?tadi dok huruharakan wallpost aku~sengal tol aiz ni`

Sallehudin Said said...

FcuProduction kan ada lagi ..